Головні переваги послуги викупу автомобілів: що потрібно знати

Для багатьох машина це не лише транспортний засіб чи хобі, а й перспективне капіталовкладення – функціональний цінний предмет. Вкладені в машину кошти можна почасти повернути, вирішивши продати залізного коня. Зручно мати такий варіант на випадок форс-мажору, це робочий спосіб швидко та законно отримати пристойну суму грошей. Єдиний мінус – продаж ще потрібно організувати, знайти покупця.

Іноді бувають проблеми, особливо якщо машина проблемна: непридатна до експлуатації, виникли якісь труднощі з митними формальностями. Зв’язуватися з цим більшості покупців нема чого. Це означає, що авто осяде мертвим вантажем і з вигодою позбутися його неможливо? Ні, за машину завжди можна отримати приємну суму, замовивши послуги автовикупу на https://auto-vykup.pro/.

З якими випадками працює компанія Автовикуп?

Аварія, пожежа. Як би не було зіпсовано автомобіль, варто зіпсувати автомобіль, варто показати його викупникам перш ніж відправляти на звалище.

Несправність. Несправність може бути фатальною або легко усувною, але далі це буде проблема Автовикупу. Ваша голова вільна, а на руках гроші.

Продати стару, але справну машину простіше, але вторинний ринок переповнений. Якщо не хочете поратися, надайте викупникам вирішувати її подальшу долю.

Нерозмитнена машина, навіть нова, для пересування не підходить. А розмитнення це зайві витрати. Компанія Автовикуп візьме їх на себе і позбавить вас від баласту, а ви отримаєте кошти, якими скористаєтеся на власний розсуд.

Як відбувається викуп?

Компанія Автовикуп дотримується законодавства та проводить коректні угоди. Власнику машини доведеться надати:

  • власні документи, що засвідчують особу;
  • ідентифікаційний код платника податків;
  • документація на машину.

Спочатку замовник залишає заявку через сайт або телефонує (також доступне спілкування через Вайбер). Далі доведеться зустрітися з оцінювачем Автовикупу – необхідно оглянути автомобіль та встановити ціну. Вона залежить від технічних характеристик, нюансів моделі та стану машини. За наявності ушкоджень, звісно, цінність знижується. Якщо запропонована сума влаштовує замовника та документи у порядку, представник фірми надає договір. Не турбуйтеся: співробітники досвідчені, власнику обов’язково допоможуть зорієнтуватися.